Praktische gids Endodontie 3 BE

Leverbaar vanaf oktober 2023

Dentsply Sirona X-Smart Pro Endo Motor X-Smart Pro Endo Motor, Mini hoekstuk met LED, afneembaar en autoclaveerbaar hoekstuk huls, magnetische handstukhouder en accessoirebox.

Met het torque bereik van 0,2 N.cm - 7,5 N.cm en snelheidsbereik van 100 tpm - 3.000 tpm optimaliseert de X-Smart Pro+ Endo Motor de prestaties van de endodontische vijlsystemen van Dentsply Sirona in zowel de continue rotatie- als de reciprocatiemodus. De X-Smart Pro+ beschikt over een gepatenteerd sensor loos systeem voor 360° snelheids- en koppel­ feedback en een geïntegreerde apex locator met Dynamic Accuracy technologie en auto-reverse functie. Het gebruiksvriendelijke touchscreen is te bedienen met handschoenen en is eenvoudig te reinigen. De firmware is door middel van upgrades aan te passen voor toekomstige vijlsystemen. Autonome “navigatie” in het wortelkanaal dankzij revolutionaire software. Compleet nieuw aandrijfconcept met autonoom hulpsysteem, waardoor de wortelkanaal­ voorbereiding veel veiliger, efficiënter en verbazingwekkend eenvoudig is. Digitaal hulpsysteem dat gebruik maakt van complexe algoritmen om de beweging van het instrument met intervallen van milliseconden te controleren. De roterende beweging en snelheid worden continu geregeld op basis van stroomintensiteit en koppel. Geïntegreerde apex locator met realtime lengtemeting en akoestische signalen zorgen voor nog meer veiligheid bij de mechanische en chemische voorbereiding.

Dentsply Sirona X-Smart Pro+ Endo Motor Als X-Smart Pro + geïntegreerde Apex Locator

Bekijk de pdf >>

Coltène CanalPro Jeni Endomotor 890183 60023659

Verpakking bevat: Endo Motor Control unit, motor met apex meetcontact, geïsoleerd hoekstuk 1:1, Bluetooth voetpedaal, apex kabelset en netsnoer.

VDW VDW.Silver Reciproc 455027 V04 1163 000 000

Endomotor voor reciprocerende en roterende preparatie. De VDW.Silver is voorzien van zowel voorgeprogrammeerde als vrije keuze torque-opties en is geschikt voor VDW vijlen en andere bekende vijl-varianten.

Met hoekstuk 6:1

VDW VDW.Gold Reciproc 436690 V04 1173 000 000

Endomotor voor reciprocerende en roterende preparatie met geïntegreerde apexlocator. Gebruikmakend van de Reciproc technologie is de VDW.Gold een unieke combinatie van een endomotor en lengtebepaler. De VDW.Gold is voorzien van zowel voor­ geprogrammeerde als vrije keuze torque- opties en is geschikt voor VDW vijlen en andere bekende vijl-varianten.

Met hoekstuk 6:1

Praktische gids Endodontie 3

21

Powered by