Praktische gids Endodontie 3 BE

Hoofdstuk 1 diagnose Het stellen van een accurate diagnose is de eerste belangrijke stap bij een endodontisch consult. Het doel van de diagnose is het opsporen van elementen die ontstoken of necrotisch zijn. Hoe ver en in welke mate deze elementen ontstoken of geïnfecteerd zijn, kan beantwoord worden door informatie te verzamelen over de signalen en symptomen. Met behulp van klinische anamnese, intra- en extra-oraal onderzoek en het uitvoeren van een vitaliteitstest wordt een behandelplan opgesteld.

Henry Schein Endo Sonde DG 16 1009279

Henry Schein Endo Cold Spray 9001383 / 9001384 Koude spray voor het toepassen van een vitaliteitstest. Temperatuur tot -45º Celsius.

Directa Frac Finder 141061

Instrument voor het opsporen van cracks in vitale elementen en percussie test.

Parkell DIGITEST 3 1052241

De Digitest 3 Pulp Vitality Tester is een handheld, batterij- gevoed diagnostisch apparaat om de vitaliteit van de pulpa te controleren met een zwakke elektrische stroom. Na activatie wordt de sterkte van de elektrische stimulans automatisch verhoogd met een van de drie vooraf ingestelde snelheden. De unieke pulse-wave is ontworpen om een reactie van de patiënt op te wekken in een vitale zenuw met een minimum aan ongemak.

HuFriedyGroup HD Black Line 887978 / 884019 / 884020

Reflectie verstoort de zichtbaarheid. Door deze reflectie te verminderen worden details meer zichtbaar. De HD Black Line-spiegels zijn ontworpen om klinische resultaten te optimaliseren door superieur zichtbaarheid te bieden tijdens elke tandheelkundige procedure. De verminderde schittering van de Diamond Like Carbon (DLC)-coating en de helderheid van het HD-spiegelglas vergemakkelijken het intra orale zicht beter en nauwkeuriger.

Praktische gids Endodontie 3

3

Powered by