Praktische gids Endodontie 3 BE

Met de cariësindicator Sable Seek (groene kleur) kan gedemineraliseerd dentine worden opgespoord op moeilijk zichtbare plaatsen, bijvoorbeeld onder overhangend glazuur bij preparaties in klasse I, II of III of op de glazuur-dentine grens van de preparatie. Sable Seek voorkomt overexcavatie, en daarmee blootstelling van de pulpa bij diepe cariëslaesies. Niet gemineraliseerd dentine moet worden verwijderd om de hechtsterkte van de gehele restauratie te vergroten. Sable Seek is goed zichtbaar en is een snelle manier om gecalcificeerde wortelkanaalopeningen te localiseren. Seek cariësindicator, met FD&C kleurstoffen in een basis van glycol.

Ultradent Products Sable Seek 143125 Bevat: 4x 1,2 ml en 20 Black Mini Brush tips.

Henry Schein Endo Sonde DG 16 1009279

BA International ultrasoon BAC200S/SL 9796172 / 9796173 Complete Piezo unit met Satelec hoekstuk aansluiting.

De ultrasone tips maken het, gebruikmakend onder de microscoop of loep, mogelijk om de pulpakamerwanden te vormen, de toegangsweg tot het wortelkanaal te vergemakkelijken en om mogelijke calcificaties veilig te verwijderen.

Prepareren van de toegang

Exploratie

Acteon Insert ET18D 174570 Ultrasoon tip ET18D

Acteon Insert ETBD 174569 Ultrasoon tip ETBD

Ultrasoon tip van staal met diamant coating en wordt gebruikt in de pulpakamer. Deze verwijdert de overhangende wanden, verkalkingen of vulmaterialen.

Ultrasoon tip van staal met een gediamanteerde kop aan het einde om de toegangsweg tot het wortelkanaal te vinden.

8

Bestel online via www.henryschein.be of telefonisch via 02 257 40 50

Powered by