Praktische gids dentale chirurgie

Microchirurgie De tandheelkundige microchirurgische instrumenten van American Eagle zijn ontwikkeld met de kwaliteit “maximale precisie en controle” in gedachten. De focus ligt op de gebruiker, hoogwaardige materialen en productiekwaliteit. De instrumenten voldoen aan de huidige klinische technieken en eisen. Speciaal voor het werken met vergroting is een mat oppervlak ontwikkeld, dat storende lichtreflecties vermindert en tegelijkertijd prettig en stevig in de hand ligt. Het ronde heft draagt bij aan maximale precisiegeleiding en comfort tijdens tandheelkundige microchirurgische ingrepen. Het heft maakt tevens eenvoudig aanpassen mogelijk voor een breed scala aan snijpatronen. De micro naaldvoerder met bijzonder soepele vergrendeling is geschikt voor draaddiktes van 5/0 tot 7/0 voor maximale precisiegeleiding en comfort bij microchirurgisch hechten. De diamantcoating garandeert een stevige grip en minimale slijtage.

American Eagle Scalpelhouder voor micromesjes 9021293

American Eagle Micro Naaldvoerder 9021290

American Eagle Micro Chirurgisch Pincet 1x2 getand 9021291

Het micro chirurgisch pincet beschikt over 1x2 tanden voor nauwkeurige fixatie tijdens wondsluiting.

American Eagle Micro Chirurgisch Pincet Micro Cooley 9021292

De speciale ribbels van de pincetmond verdelen de druk over een groot oppervlak waardoor zacht weefsel bijzonder veilig en onbeschadigd kan blijven.

American Eagle Micro Hechtpincet 9021295

Het micro hechtpincet beschikt over een speciale naaldplaat om de hechtdraad nauwkeurig vast te houden en geeft een stevige grip bij het plaatsen van de hechtdraad.

American Eagle Micro Schaar SuperCut 9021294

Micro schaar voor tandvleesbeheer, verwijdering van hechtingen en microchirurgische ingrepen. Dankzij de SuperCut-slijpwijze van het bovenste mes kunnen snijpatronen net zo makkelijk en nauwkeurig worden gemaakt als met een scalpel. Het tweede mes heeft micro vertanding en ondersteunt een stevige grip van zacht weefsel en hechtmateriaal.

Bekijk hier de PDF van American Eagle Surgical Instruments

18

Bestel online via www.henryschein.be of telefonisch via 02 257 40 50

Powered by